Bestelling en levering

Op deze pagina vind je alle informatie over de levering van onze producten. 

Standaard levertijden 
Jouw bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd. Helaas hebben wij geen invloed op verwerking door de koeriersdienst. De gemiddelde levertijd is 1 tot 3 werkdagen, bij sommige producten  is de levertijd 5-7 werkdagen. In drukke tijden zoals bijvoorbeeld de feestdagen kan de bezorging door de koeriersdiensten langer duren.

Afwijkende levertijden 
Voor enkele producten hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen. Dit staat duidelijk aangegeven bij de product beschrijvingen. 

 

Verzendkosten 
Verzendkosten binnen Nederland
Voor levering binnen Nederland rekenen wij €6,95 per bestelling. Vanaf een bestelwaarde van €49,- bezorgen wij gratis binnen Nederland. Houd er rekening mee dat er geen bezorging is op zon- en feestdagen. De levertijd bedraagt ​​ca. 3-4 werkdagen.

Verzendkosten naar België
Voor levering naar België rekenen wij €9,95 per bestelling. Vanaf een bestelwaarde van €75,00 bezorgen wij gratis in België. Houd er rekening mee dat er geen bezorging is op zon- en feestdagen. De levertijd bedraagt ​​ca. 4-5 werkdagen.

Verzendkosten naar Overige EU landen
Voor levering naar overige EU landen rekenen wij €12,95 per bestelling. Houd er rekening mee dat er geen bezorging is op zon- en feestdagen. De levertijd is ca. 5-14 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming.

Verzendkosten naar landen buiten de EU
Voor levering naar landen buiten de EU rekenen wij €24,95 per bestelling. Houd er rekening mee dat er geen bezorging is op zon- en feestdagen. De levertijd is ca. 10-42 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming.