Imprint/ Impressum

Impressum

Dekubo.com is een domein van FJ Sales & Services

Verlengde Hoogeveense Vaart 13,

7863 TH Gees,

Nederland

 

KvK nummer: 89732693

Tel.: +31 6 20658961

E-mail: info@dekubo.com

 

Bevoegde vertegenwoordigende vennoten

Jan Bouwers & Franziska Schürmann

 

EU-geschillenbeslechting

Volgens de Verordening betreffende onlinegeschillenbeslechting in consumentenzaken (ODR-verordening) willen wij u informeren over het onlinegeschillenbeslechtingsplatform (OS-platform).

Consumenten hebben de mogelijkheid om klachten in te dienen bij het Online Geschillenbeslechtingsplatform van de Europese Commissie.

We willen u er echter op wijzen dat we niet bereid of verplicht zijn deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentengeschillencommissie.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website

We ontwikkelen de inhoud van deze website voortdurend en streven ernaar om correcte en actuele informatie te verstrekken. Helaas kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van alle inhoud op deze website, met name die welke door derden is verstrekt. Als dienstverlener zijn we niet verplicht toezicht te houden op de door u verzonden of opgeslagen informatie, of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op onwettige activiteiten.

Onze verplichtingen tot verwijdering van informatie of het blokkeren van het gebruik van informatie op basis van algemene wetten als gevolg van gerechtelijke of bestuurlijke bevelen blijven ook in het geval van onze niet-aansprakelijkheid onaangetast.

Als u problematische of onwettige inhoud opmerkt, verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de onwettige inhoud kunnen verwijderen.  

Aansprakelijkheid voor links op deze website

Onze website bevat links naar andere websites waarvan wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud. Wij zijn niet aansprakelijk voor gelinkte websites, omdat we geen kennis hadden en hebben van onwettige activiteiten, dergelijke onwettigheden ons tot nu toe niet zijn opgevallen en we de links onmiddellijk zouden verwijderen als ons onwettige activiteiten bekend worden. 

Als u onwettige links op onze website opmerkt, verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen. 

Auteursrechtelijke kennisgeving

Alle inhoud van deze website (afbeeldingen, foto's, teksten, video's) is auteursrechtelijk beschermd. Vraag ons toestemming voordat u de inhoud van deze website verspreidt, vermenigvuldigt of exploiteert, zoals bijvoorbeeld opnieuw publiceren op andere websites. Indien nodig zullen we ongeoorloofd gebruik van delen van de inhoud van onze site juridisch vervolgen.

Als u op deze website inhoud tegenkomt die inbreuk maakt op het auteursrecht, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Beeldbron

De afbeeldingen, foto's en grafieken op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

 

 

 

 

Bron: Gemaakt met de Impressum Generator van AdSimple