Ruilen & retourneren

Bedenktijd & retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket ( lange producten kunnen duurder zijn, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Dekubo.com geretourneerd worden.


Wil je een product ruilen of retourneren? Dat doe je eenvoudig en snel in 4 
stappen.

Stap 1: meld jouw retour aan door een email te sturen naar info@dekubo.com

Stap 2: Download het retourformulier en vul deze volledig in. Een van onze medewerkers stuurt het via de mail. Let op, voor het retourneren van een (gedeeltelijke) bestelling vragen wij een eigen bijdrage.

Stap 3: Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakket voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben je zelf verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 4: Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer op jouw bankrekening wordt gestort.