Over Ons

Welkom bij DEKUBO!

Sinds 2021 zijn wij gepassioneerd bezig met het verlichten van huizen en het creëren van sfeer in jouw leefomgeving. In 2023 namen de huidige eigenaren, Jan Bouwers & Franziska Schürmann, het stokje over en brachten een frisse wind in ons bedrijf. Als jong en gemotiveerd e-commerce bedrijf streven wij ernaar om hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen aan te bieden.

Vanaf het allereerste begin is het voor ons duidelijk geweest dat onze klanten centraal staan. Wij geloven in het leveren van niet alleen producten, maar ook een ervaring die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van onze gewaardeerde klanten. Ons doel is om niet alleen tevreden klanten te hebben, maar enthousiaste klanten die graag terugkomen.

Wij zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment en streven ernaar om onze klanten de nieuwste trends en innovaties op het gebied van verlichting te bieden. Sinds 2024 hebben wij onze focus niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland gelegd om een breder publiek te bereiken.

Ons magazijn, waar al onze producten met zorg worden opgeslagen, is gevestigd in het pittoreske Gees, Drenthe. Hoewel we geen fysieke winkel hebben, willen we benadrukken dat ons team altijd beschikbaar is voor jou. Heb je vragen over een product, wil je advies of heb je vragen over je bestelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of het nu via telefoon, chat of e-mail is, wij staan voor je klaar.

Wij nodigen je uit om DEKUBO te ontdekken - jouw partner in hoogwaardige verlichting en uitstekende service. Dank je wel voor het vertrouwen in ons!